top of page

Pressekontakt

Kontakt stifter af Lydland:

Lene Grønborg Poulsen
Mail: Lenegroenborg@gmail.com
Telefon: 30244925

Presseomtale

Jyllands Posten: "De unge skal have Aarhus i ørerne"

Uddrag: "Med projektet ”Aarhus i ørerne” vil Aarhus Stadsarkiv og det nystartede podcastinitiativ Lydland ramme unge mennesker med fortællinger fra fortidens Aarhus. Projektet, der netop har fået støtte fra Aarhus 2017s "Off Track"-pulje, er en podcastserie, der med levende historieformidling vil sætte lyd til nogle af de fortællinger, der knytter sig til fysiske steder i Aarhus. Målet er at gøre de 18-25 årige interesserede i byhistorie."

Læs hele artiklen her.


Prø-li-å-hør-hær: Få din bys historie på podcast

Uddrag:
"Tag f.eks. med en tur rundt i Jægergårdsgade, hvor byens gamle slagteri og konservesfabrik giver ekko af de sidste dødsskrig fra slagtede dyr. Eller kom med ind i Fabriksgården, et gammelt industriområde mellem Studsgade og Mejlgade, som man stadig kan ane spor fra.

»Podcasten gør os ikke kun klogere på byudvikling, arkitektur og den menneskelige fortælling i Aarhus over tid. Den skaber også et audiotivt univers, der gør lytteren til medskaber, idet egne oplevelser, indtryk og holdninger til Aarhus aktiveres og udfordres,« siger stifter af Lydland, Lene Grønborg Poulsen."

Læs hele artiklen her.

 

 

bottom of page